Susanne Humanitas Friskvård

Friskvård träning massage på Lidingö

Personlig Träning

Posted on | september 5, 2014 | No Comments

Personlig träning betyder så olika för olika människor.sanna box

Jag tränar mestadels funktionell träning, dvs utan maskiner och med din egen kroppsvikt. Jag använder mig mycket av fria vikter, hantlar, gummiband, step bräda eller andra mindre redskapsformer som tillägg i mina träningsformer. Du kommer då att utöva mycket balansträning samtidigt som du jobbar med flera muskler åt gången.

När det gäller att hitta träningstid & träningsform är nästan allt möjligt. Vi arbetar fram ett tränings schema tillsammans. Du ger mig dina målvisioner och annan viktig information så lägger jag upp ett tränings schema till dig så att du ska uppnå dina mål inom den ramen vi har kommit fram till!

När inspirationen flödar är det lätt att komma igång, men det kan vara desto svårare att hålla motivationen uppe en längre tid och att klara av hindren på vägen mot målet. Det finns otroligt många roliga och bra träningsformer och tillsammans kan vi hitta en som passar just dig och dina vanor. Det behövs inget gym för att komma i form, bara lite tid. Ju mer du håller kroppen i form, desto mer tid kommer du att få över till annat i ditt liv.

Jag hjälper dig att ta ett helhetsgrepp runt såväl träning som kost utifrån dina förutsättningar!

Jag är instruktör inom både konditionsträning,styrketräning och explosivitets träning. Tillsammans kan vi skapa ett träningsprogram som passar just din kropp, livsstil och intentioner. Utomhus, inomhus, hemma, på gymmet, med vikter, med kroppsvikt eller tillsammans med din partner, det finns massor av möjligheter! Det är bara vi själva som sätter begränsningar. Vi kan samtala kring målsättning, delmål, intentioner, motivation, självförtroende, strategier, ev. hinder och framtidsutsikter. Så att din träning blir en hållbar självklarhet i ditt liv!

Oavsett vem Du är eller hur mycket Du har tränat förut, så kan du nu beställa ett individuellt träningsprogram med övningar och kommentarer om varför du ska träna de olika övningarna jag lägger upp åt just Dig.

 

Lycka till och gör 2017 till ditt år!

 

 

 

Comments

Leave a Reply

About

This is an area on your website where you can add text. This will serve as an informative location on your website, where you can talk about your site.

Subscribe to our feed

Search

Admin